Pages

Wednesday, August 03, 2011

Left over yarns.


Pattern: Seaman's cap by Brenda Zuk
Yarn: Lane Cervinia Le Fibre Nobili Val Gardena, dark gray (251)
Needles: 4 mm
Size: S
1.5 skeins

I knitted this just to lose the left over yarns. This is a bit simplier than the original version and my older versions. Size is also smaller but this still fits to my husband.


3 comments:

 1. Mulla olisi kysymys tästä mallista: Tuleeko tuohon resoriin siis oikeasti ohjeessa käänne. Miten pitkä resori on ohjeessa kokonaisuudessaan ilman käännettä (jos se siis tulee). Alkuperäisohjeen kuvasta saa sellaisen kuvan, että käänne on, mutta en ole jaksanut vielä lukea ohjetta tarkemmin.

  ReplyDelete
 2. Hei! Kaivelin netistä suht helppoja miesten pipo-ohjeita, ja eteen sattui tämä;
  http://sadunlangoilla.blogspot.com/2008/08/eilen-valmistui-miehen-pipo.html

  Oon vähän onneton näissä asioissa, joten täytyy kysyä viisaammalta neuvoa. Mitä uskot pystyyko tuohon malliin jonkinmoisen fleecevuorin ompelemaan kiinni? oisko se ylipäätänsä mahdollista?

  ReplyDelete
 3. Meiju, alkuperäisessä on tosiaan käänne ja melkein jokaiseen olen sen tehnytkin. Ohjeessa neulotaan ensin 20 krs joustinta, 1 krs o, 7 krs joustinta ja sen jälkeen sileää ennen kavennuksia. Resorin pituus riippuu siis täysin langasta, puikoista ja tiheydestä - mä olen tainnut aina neuloa nelosen puikoilla.

  Anonymous, en ole vielä koskaan ommellut mihinkään pipoon vuoria, mutta uskoisin sen onnistuvan tuon mallin kanssa oikein hyvin. Ainoastaan täysin joustinneuleiseen pipoon en heti ensimmäisenä uskaltaisin vuoria kokeilla.

  ReplyDelete