Pages

Sunday, May 12, 2013

A rose on the grave...

... for my grandmother on Mother's Day 2013. I had an idea to knit her a rose every birthday, Mother's Day, Christmas and so on.


Pattern: Time for roses by Ninuska
Yarn: Novita 7 Veljestä Raita, pink (870)
Hook: 4.0 mm
0.1 skeins "Mun äiti on paras koska se synnytti mulle pikkuvelien.", luki tämän päivän kortissa.

"My mother's the best because she gave me a little brother." - Mother's Day card this year.

7 comments:

 1. Replies
  1. Kerrankin. Yleensä yhteispotretit ovat hieman toista laatua :)

   Delete
 2. Mikä kaunis idea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Suunnittelin vieväni haudalle pienen maljakon ja tekeväni seuraaviin kukkiin myös varret, joihin voisi pujottaa rautalangan sisälle.

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos. Tippa tuli silmään tekstiä lukiessani.

   Delete
 4. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  ReplyDelete