Pages

Sunday, January 19, 2014

Jonain päivänä

Arki kolmen lapsen kanssa vie kyllä tehokkaasti mehut ahkerimmastakin äiteestä. Seitsemän- ja kaksivuotiaat ovat aamuvirkkuja, viisikuinen taas nauraisi ja kiljuisi täällä puoleen yöhön. Pojat söivät rintaa, tuttipulloa ja tuttia. Tytär huolii tasan rinnan. Äidin aika on siis vähissä, mutta onneksi mies tajusi joulun alla vaimonsa väsymyksen ja haki kaupasta uuden puhelimen. Vanha (jollaista kenelläkään ei kuulemma enää ollut) jouti lataamolle ja äiti sai opetella viuhtomaan sormella. Ehdin taas selata blogeja imetyksen lomassa, ihailla muiden ompeluksia ja klikata ostoksille netin maailmoihin. Postipoika on kantanut meille selkä väärällään kangaspaketteja, joiden sisällöt on pesty ja osa jo leikattukin. Hidasta etenemistä siis, mutta etenemistä kuitenkin!


Parempia ompelukelejä odotellessa sain pujoteltua sentään parit helmet. Materiaalit Karnaluksista.


5 comments:

 1. Kivat helmet! Ja toivotaan, että jossain välissä ompeluaikaakin liikenee!

  ReplyDelete
 2. Hauskan näköiset puuhelmet! Minullakin on tuollaiset oranssinkeltaiset puuhelmet ja ne näyttävät tosi kivalta mustavalkoisten vaatteiden kanssa.

  ReplyDelete
 3. Jaksamista sinne lapsiperheen arkeen!

  ReplyDelete
 4. Kiitoksia! Olen saanut leikeltyä jonkun verran kankaita ja vähän jo ommeltuakin :)

  ReplyDelete
 5. Kyllä se varmasti onkin touhukasta tuo teidän arki, meilläkin on vaikka on vain kaksi pientä :) Kauniita koruja, iloista päivää <3

  ReplyDelete