Pages

Thursday, October 09, 2014

Autumn tunic

Tätä Vaahterasade-joustofroteeta taisin ostaa jo viime vuoden puolella. Hannan Kankaasta sitä vielä silloin sai ja jopa saman sävyisellä resorilla, mutta nyt ei enää mistään. Harmi, sillä kangas on todella kaunis. Mietin kauan onko tämä sittenkään minun värini, vai katoaako kasvoista vähäinenkin väri, jos puen tämän väristä yläosaksi. Lopulta päätin kokeilla ja hyvinhän tämä sopii.

Pahoittelen ruttuista kuvaa, ehdin käyttää tätä jo pari päivää ennen kuin taas muistin kuvata.Pattern: MIW - Make It Work by Linnea Kauramaa
Fabric: Vaahterasade stretch terry by Teea Kinnunen, from Hannan Kangas
Size: L
Others: rib from Hannan Kangas


Jälleen siis luottokaavalla mennään, kiitokset taas Linnealle. Hihoihin lisäsin reilusti pituutta ja helmaan tuon leveän (12 cm) resorin. Tunika yltää puolireiteen ja on hyvin myötäilevä. Ihanan pehmeä ja lämmin näille kirpeille syyskeleille.

4 comments:

 1. Nätti tuo väri ja sopii just hyvin syksyyn ♡

  ReplyDelete
 2. Ompa hieno! Sinulta voisin varmasti kysyä, mistähän voisin löytää kaavan helppoon aikuiseen tunikaan?

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana kangas! Ja tuo malli näyttää mukavalta :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos kaikille! Tunikan kaava on helppo piirtää jatkamalla jonkun sopivan paidan helmaa. MIW-kaava ei enää ole kaupan, mutta esim. jostain Ottobren peruspaidasta saa varmasti hyvän tunikan. Tai Onion 2035:sta, jota myy esim. Ikasyr. Se tosin on mekko, mutta äkkiäkös siitä lyhentää sopivan. Poikkisaumankin voi jättää pois. Helmaan tavallinen käännös, resori tai vaikka kuminauhakuja, jos tuntuu liian leveältä.

  ReplyDelete