Pages

Friday, August 28, 2015

Favorite tops

Hyvää kaavaa ei hevin vaihdeta. Alla neljä kesätoppia tai -tunikaa itselleni. Kaikkien kaavana on Linnea Kauramaan MIW, josta kädenteitä on sentin tai pari avarrettu kauttaaltaan. Etenkin raidallista olen käyttänyt todella paljon. Tein siitä myös lapsille t-paidat ja mekon. Pienimmät haluavat omat raitavaatteensa päälle aina, jos toisellekin on. Isoin velikin pitää paitaa mielellään, kunhan ei samaan aikaan kuin äiti omaansa jollakin julkisella paikalla..!

My favorite tops for the summer. I even made striped shirts and a dress for my children aswell. They usually want to wear them at the same time. Except when we are going somewhere our eight-year-old doesn't want me to wear mine if he has his shirt on..!


Fabric: Kero, yellow organic jersey by Milona Sadekallio from Verson PuotiFabric: Hilla, green jersey by Sanni Takkinen from Ainola
Others: white FOE from Kestovaippakauppa


Fabric: Paratiisin Puutarha, pink jersey by Leena Renko from Verson Puoti


Fabric: Multiraita, blue organic jersey from Nosh Organics
Others: white rib from Nosh Organics

Pinkin tunikan tein muuten jo muutama viikko sitten osana paikallisen ompeluryhmän haastetehtävää. Tarkoituksena oli silloin valita joku pitkään marinoitu kangas, saksia se ja ommella vaatteeksi. Paratiisin puutarhoja minulla on vielä kassit pullollaan, mutta pitänee uskaltaa käydä pian muidenkin kimppuun.

Alla vielä lasten raidat:


Patterns: Headphones, Ottobre 3/12; Birthday Fish, Ottobre 3/13; Hoops, Ottobre 2/12
Fabric: the same as above
Sizes: 128 cm, 104 cm, 92 cm
Others: same again

2 comments:

  1. Sähän olet ollut vauhdissa! Ihania paitoja ja toppeja :) Vitsit kun mulla ei oikein oo hyvää toppikaavaa itselle. Topiksi tahtovia kankaita kun olis vaikka kuinka.. Pitäis varmaan jaksaa työstää tuota miw:iä vielä.

    ReplyDelete
  2. Ihanan värikkäitä vaatteita olet ommellut! Olen samaa mieltä luottokaavasta. On aina yhtä jännittäävää kokeilla uutta kaavaa ja tämän takia tulee tehtyä samalla hyväksi havaituilla kaavalla :) Varsinkaan niitä kangaskaapin aarteita ei uskalla saksia uudella kaavalla.

    ReplyDelete