Pages

Monday, October 05, 2015

Favourite dress

Viime viikkoina en ole juuri ehtinyt ompelemaan, kiitos taas jatkuneiden opiskeluiden. Neula ja lanka kädessä olen kyllä istunut useampana iltana, sillä jostain syystä meillä on viimeisen kuukauden aikana poksahdellut monta nappia irti vaatteista. Eilen istahdin kuitenkin hetkeksi ompelukoneen eteen ja sain viimeisteltyä tyttären mekon. Eihän tästä puuttunutkaan enää kuin pääntien resori.


Pattern: Birdie Birdie from Ottobre 1/15
Fabric: Pupu (Bunny) from Nosh Organics
Size: 92 cm
Others: dark brown rib from Nosh Organics; elastic band, width 0.5 cm

Malli on siis sama vanha, mutta mitäpä sitä toimivaa kaavaa vaihtamaan. Neidin suosikkieläin on pupu ja Nosh Organicsin laatuun olen ihastunut jo aikaa sitten, joten tästäkin tulee varmasti uusi lempimekko sekä äidin että tyttären mielestä.

Favourite pattern, daughter's favourite animal, favourite fabric manufacturer - so this must be a new favourite dress!

4 comments:

 1. Noshin kankaat on kyllä mahtavia. Ja tämäkin kuosi on aika älykkäästi suunniteltu. Hieno mekko, olis kyllä omankin tyttären mieleen varmasti!

  ReplyDelete
 2. Kivan näköinen! Olen samaa mieltä kaavoista. On niin vaikea löytää sopivia kaavoja, niin miksipä ei pysyisi tutussa ja turvallisessa :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos! Kuosi on kyllä kiva, onneksi tätä on jemmassa vielä vaaleanpunaisenakin. Kuten arvasin, tytär riemastui mekosta kovasti :)

  ReplyDelete
 4. Tosi kivannäköinen! Tykkään kovasti pussihelmoista. Milläs tuon kolmasluokkalaisen pukisi mekkoihin ja tunikoihin väkisin, hmm.. :D

  ReplyDelete