Pages

Thursday, July 24, 2008

Jakku.

Aloitin uutta työtä. Kaksi kertaa piti purkaa, mutta kolmas kerta toden sanoo. Taisin haukata vähän liian ison palan tämän työn suhteen. Modan 3/2008 kannessa oleva jakku vaan on niin hieno! Kerrankin lankakin on ihan suositusten mukaista, mallin keltaisen sijasta valitsin ruskean Tennesseen (sävy nro 683). Muistin heti miksi en tykkää puuvillalangoista.. villaa on paljon miellyttävämpi neuloa.Noh, johan mä viime talvena viimeistelin edellisen ikuisuusprojektini valtavan kaulahuivin pinkistä Teddystä (+ pipo ja lapaset).

4 comments:

 1. Heips, asian vierestä: postasit WOH:iin hahtuvalankaisista villavaippahousuista - kuinka paljon hahtuvaa yksiin menee? Mistään ei tunnu löytyvän tietoa. Jos edes suurinpiirtein osaat arvioida? Kiitos :)

  ReplyDelete
 2. Ruskovilla ohjeissa taitaa olla 70 g pienempiin pöksyihin ja 100 g isoimpiin. En ole koskaan punninnut, kun minulta ei löydy niin tarkkaa vaakaa.

  ReplyDelete
 3. Kiitos, tuosta oli jo paljon apua. Tilasin jo kaikenlaisia ihania hahtuvalankoja :)

  ReplyDelete
 4. Tsemppiä projektiin. Itsekin ihastuin kyseiseen malliin ja meinasin ruveta toteuttamaan sitä, mutta valitsinkin toisen mallin samasta lehdestä, josta muokkasin mieleisen itselleni. Neuloin siis novitan tenneseestä ja valmiin puseron kuva on nyt blogissani (korallin pun.)

  ReplyDelete