Pages

Tuesday, July 22, 2008

Uusia projekteja

Lisäsin reunaan myös Ravelryn linkin. Kirjauduin sinne vasta enkä ole lisäillyt sinne vielä mitään. Minut löytää kuitenkin nimellä SatuK.

Toinen uusi linkki johtaa erinomaiseen keksintöön, Hirviöstä Kaunottareksi -blogiin. Sen ideana on esitellä kaappiin jääneet hirviölangat ja keksiä niille sopiva projekti. Lopputulos uutisoidaan joko onnistuneena työnä, prinssinä, tai vähemmän onnistuneena, sammakkona. Olen osallistumassa mukaan viime kesän Tallinnan tuliaisena, kukertavan kirjavalla Novita Fiestalla (100 % akryyliä, sävy 252). Tarkoituksena oli väkertää siitä joku hartialämmike talven pitkiä luentoja varten, mutta yllättäen lanka osoittautui virheostokseksi ja kummittelee edelleen varastoissani. En silti kykene luopumaan siitä, joten jos siitä tuota kautta saisi jotakin aikaan..Blogissa saa esitellä myös vaihdokkinsa. Mikäli jollekulle kelpaa, täältä joutaisi vajaat kaksi vuotta hyllyssäni majaillut yksinäinen Novitan hirviölanka, jonka nimi on jo ehtinyt unohtua. Lanka tuntuu minun sormiini suurin piirtein samanpaksuiselta kuin Aino, mutta on huomattavasti pehmeämpää. Lankaa on hieman aloitettu, mutta epäonnistunut tuotos on purettu. Noin metrin verran alkua jouti roskikseen, mutta muuten kerä on ehjä.

Kelpaako jollekin? Annetaan hyvään kotiin!


Blogillani on blogilistan mukaan jopa kahdeksan tilaajaa. Olen tyrmistynyt!

2 comments:

  1. Hirviölankasi taitaa olla Pop Plussaa. Mulla on nimittäin myös kaksi kerää tuota samaa sävyäkin, ja haluaisin siitä kyllä eroon minäkin. Jostain alesta sen olen ostanut, valitettavasti ;o)

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Nyt kun sanoit, niin saattoihin se Popia ollakin. Mitään muuta en ole siitä langasta ennen tehnyt.

    ReplyDelete