Pages

Wednesday, September 24, 2008

Ostoksilla.

Oi että.

Interweave Knitsissä kiehtoo erityisesti tuo kansikuvan neuletakki. Olisin voinut ostaa muitakin lehtiä. Akateeminen Kirjakauppa on pahasti matkareitilläni töistä Rautatieasemalle.

Aloitin eilen uutta pipoa. Luokkatoveri pyysi rinsessa-pipoa, teen sitä Novitan Luxus Cloudista. Sadalla aloitussilmukalla tuntuu tulevan sopivan kokoinen.

Päätin, etten saa ostaa uutta lankaa ennen sukkasadon loppumista. Keräilen siihen asti sopivia neuletakkiohjeita ja teen marraskuun alussa uuden visiitin Novitan tehtaanmyymälään. Haluaisin jonkun paksun takin punaisesta Mambosta. Lauttasaari ei onneksi ole työ- tai koulureiteilläni..! Mieheni on myös vihjaissut, että rouva voisi hillitä lankaostoksiaan (koskee myös kirjoja ja lastenvaatteita).

Itselleni taidan neuloa harmaat Kerttu-sukat projektin aikana. Mikäli lapseni vain sallii minun jatkaa harrastustani. Eräänä iltana pieni kiusanhenki komensi kovaan ääneen: "Nyt heti lanka pois! Äiti leikkii!" Kun en heti totellut, poika vetäisi salamannopeasti yhden sukkapuikon irti työstäni.

Löysin netistä myös pieniä kivoja joululahjaideoita. En paljasta vielä enempää, sillä niiden saajia liikkunee täälläkin.

2 comments:

  1. Ai teillä komennetaan noin päin, meillä taas tulee usein käsky tulla neulomaan, varsinkin jos työn alla on tyttärelle jotakin neuletta tulossa :).

    ReplyDelete
  2. Kivat löydöt! Pitääkin käydä poikkeamassa Akateemisessa :)

    ReplyDelete