Pages

Monday, September 22, 2008

Yhdet lisää.

Olen tyrmistynyt. Blogillani on Blogilistan mukaan 23 tilaajaa! Mitä kummaa. En olisi uskonut. Missä te kaikki luuraatte?

**

Sukkaprojektin tavoitteena oli neuloa kahdet sukat viikossa. Viime viikolla jäin alle tavoitteeni, sillä toiset sukat ovat yhä puikoilla. Syytän tästä kiirettä opiskeluiden parissa sekä muutaman päivän sukulointireissua. Fifi ei valmistunut ystävän häihin, mutta löysin äitini kaapista sopivan korvikkeen. Fifistä tulee nyt hieman pienempi, jotta sen saa sopivasti kaulan lämmikeeksi. Yritän tällä viikolla kiriä tavoitteeseeni, mutta tulos voi jäädä vähän hataraksi. Huomenna on pieni koe ja ensi viikon alussa isompi tentti, mikä hirvittää mua aika tavalla. Iltojen ratoksi on vielä päiväkodin vanhempainiltaa, hammaslääkäriä ja muuta ylimääräistä.

Mutta tässä viime viikon tulos. Pienet sukat sairaalaan. Nyt puikoilla on hieman isommat sukat samasta langasta, niiden on tarkoitus mennä päiväkotiin varasukiksi. Ei omalle lapselleni, vaan ihan yleiseen käyttöön.


Malli: oma, ihan perusversio

Lanka: Novita Nalle Four Seasons Syksy (815)
Puikot: 3 mm

Alussa 24 s, joustinneulevarsi 2 o 2 n. Kiilakavennukset joka kerros, kärjessä sädekavennus.

En ole varma tykkäänkö tuosta langasta. Kirjavat langat ovat kyllä kivoja neuloa, mutta tuossa on ehkä hieman liikaa vihriää. Eikä värivaihtelut pääse oikeuksiinsa noin pienissä sukkasissa. Aikuiskokoiset sukat ovat kauniita, tutkikaa vaikka Sukkasadon alablogeja! Toisin sanoen pitää siis ostaa vielä toinenkin kerä ja neuloa siitä joskus miehelle uudet sukat.

6 comments:

 1. Minä en seuraa blogilistan kautta, vaan google readerin, mutta aina käyn katsomassa, kun päivität. Olen vaan niin luvattoman laiska kommentoija!
  Minustakin nuo pätkävärjätyt langat on aikuisten sukissa ihan kivoja, mutta tosiaan lasten sukissa raidoista tulee niin leveitä, että kuviot hukkuu.

  ReplyDelete
 2. Minä ainakin tilaan sua :)

  Teija

  Ja kivat sukat, itse tykkään väreistä! Tekaisin samasta langasta 2,5 veelle pipon, siinä värit ens alkuun vähän sekasta mössöä, mutta päälaella jo kuvio erottuu.

  ReplyDelete
 3. Huh, kahdet sukat viikossa, hurja tavoite! Minulla on jatkuvana tavoitteena neuloa ainakin yksi rivi joka ilta ja se on aika hyvin pitänyt vaikka välillä onkin kiire :)

  ReplyDelete
 4. Täällähän me luurataan, ruudun takana ;o)

  ReplyDelete
 5. Haa, paljastuitte! Viestin kirjoitamisen jälkeen tilaajat ovat lisääntyneet kahdella, kivaa.

  Kahdet sukat viikossa - huomatkaa, että kaikki ovat olleet lasten sukkia..

  Google reader ei olekaan mulle vielä tuttu, pitääpä korjata asia.

  ReplyDelete
 6. Täällä ihan uutukainen lukija ja tilaaja :)

  ReplyDelete