Pages

Wednesday, February 18, 2009

Villavaippahousut

Ystävän pieni poika tarvitsee uusia villavaippapöksyjä ja minulla oli sopivasti hahtuvaa jäljellä. Harmittaa vain, etten muistanut neuloa tuota resoria suljettuna neuleena ja nyt eteen tuli sauma.


Malli: Ruskovilla nro 2
Lanka: valkoinen Ruskovillan hahtuvaa, lime Jutalta
Puikot: 4mm ja 4½ mm

Meilläkin on aikoinaan käytetty paljon villavaippapöksyjä, mutta nyttemmin esikoinen on jo päiväkuiva eikä sitä paitsi suostunut käyttämään näitä paksuja pöksyjä enää aikoihin. Hahtuvaa riittänee vielä toisiin pöksyihin, joten taidan tekaista siitä vielä toisellekin vauvalle pöksyt. Niihin voisi laittaa vähän oranssiakin, jota kaivoin juuri lankavarastostani.

Poika vaati, että hänestäkin otetaan kuvia, joten tässä lapseni ylpeänä esittelee "Henli-vauvan uusia pöskyjä".Hahtuvasta on kyllä ihana neuloa! Valmista tulee niin nopeasti.

5 comments:

 1. Ihana paita poitsulla, ootko ostanut vai tehnyt?
  Palmikkopipa näyttää ihanan paksulta :)

  Kävisikö Lanetista perinteinen kypärämyssy kaveriksi? Vai ajattelitko oikein pipoa?

  ReplyDelete
 2. Ciao Satu, ti ho vista su Ravelry. Mi chiamo Silvana, ti scrivo dall'Italia, bellissimo il tuo blog! Ripassero', un saluto.
  Satu Hei, olen nähnyt sinut Ravelry. Nimeni on Silvana, minä kirjoitan teille Italia, kaunis blogiisi! Ripassero ", tervehdys.

  ReplyDelete
 3. PP, kiitos. Paita on Småfolkin ja ostettu Sisukkaalta joskus viime vuonna. Kypärämyssyä ajattelin, täytyy vain etsiskellä sopiva kaava :)

  Silvana, grazie! Purtroppo io scrivo qui solo in finlandese ma benvenuta a leggere!

  ReplyDelete
 4. Ihana on esittelijä sekä esittelijän pöksyt.. Puhumattakaan esittelijän paidasta.. tai esittelijän poseerausilmeistä..
  :)

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia ja hienot pöskyt sai Henli-vauva :) Tällä hetkellä näyttää siltä, että tervehdyn tupareihin mennessä. Nähdään siis lauantaina!

  ReplyDelete