Pages

Thursday, April 19, 2012

Bookmarks

Our 5-year-old wanted to make us some bookmarks.

Viisivuotiaamme tykkää käsillä tekemisestä ja näpertelystä (kehen lie tullut). Äidin askartelulaatikkoa pitäisi kaivaa esiin harva se päivä ja mieluiten liimata jotain. Poika tykkää myös lukemisesta (oppi lukemaan hieman ennen viimeisintä syntymäpäiväänsä), mutta jättää kirjojaan kesken ja levälleen lattialle niin usein, että äidillä menee hermo. Päätimme viimein askarrella kirjanmerkkejä, jotta opukset saataisiin siistiin pinoon ja lukemisen jatkaminen olisi helpompaa.

Ohjeistin ainoastaan valitsemaan laatikosta mieluisanvärisiä korttipohjia, jotka leikkasin puoliksi. Poika valitsi tarroistaan ne, jotka halusi kirjanmerkkeihinsä liimata sekä laatikosta muutaman tähden. Myös äiti ja isi saivat omat merkkinsä. Joidenkin merkkien takanakin on kuvia, minulla mm. Lumikki ja ruusu.


Muovitin vielä valmiit kortit, jotta ne kestävät paremmin.

Tällä hetkellä poika on (vielä) tyytyväinen ja suorastaan pollea kaikista töistään. Näyttää niitä kaikille ja ihailee hymy huulillaan. Saa nähdä kauanko tämä vielä kestää ja kaikista tulee huonoja ja rumia. Ensi syksynä kutsuu nimittäin eskari.

Seuraavalla kerralla toivottavasti ompeluprojekteja. Tartuin Rillan takkihaasteeseen ja leikkasin juuri kankaat koossa 74 cm.


2 comments:

  1. Ihania :) Innolla ootan että joskus sitten pääsee askartelemaan oman lapsen kans :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos kommentista! Askartelu on kyllä kivaa. Ideoita on enemmän kuin aikaa.

    ReplyDelete