Pages

Thursday, April 25, 2013

9,8 kg

Olen menossa ensi kuussa Vaasa Opistolle kutomaan pitkää raitamattoa keittiöön. Trikookuteet ovat Matto- ja kudemyymälä Pukkilasta Jurvasta. Mustista yli puolet jäi kuvan ulkopuolelle. Niistä tulee myös kaksi pyöreää, virkattua mattoa työhuoneeseen, kunhan vaan saisin mallit päätettyä. Pitkääkin mattoa olen suunnitellut jo muutosta asti eli reilu puolitoista vuotta. Nyt on viimeinkin värit päätetty enkä malttaisi odottaa maton valmistumista (sekä niitä rauhallisia iltoja, kun saan vain heilutella kangaspuita opiston kellarissa eikä kukaan roiku lahkeessa ja inise äitiä).

Rag rugs to be.


Sävyt ovat kirkkaassa auringonpaisteessa vähän hailakat, mutta luonnossa niissä on todella VÄRIÄ, kuten kaipasin. Suuret kiitokset avustajalle, joka ystävällisesti valitsi pyytämäni sävyt ja raahasi säkin Vaasaan!

PS: Arvatkaa muuten onko yksivuotiaasta riemukasta hakea keriä äidin jemmasta ja heitellä niitä ympäri lattioita? Voi sitä riemunkiljuntaa, kun pikkuveli ehtii kerävarastolle äidin huomaamatta. Valitettavasti myös kuusivuotias innostuu asiasta yhtä lailla.

3 comments:

 1. Voin kuvitella että niiden heitteleminen on hauskaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kerääminen kasvavan vatsan kanssa ei ole ;)

   Delete
 2. Onpa kivat värit! Voi kun voiskin mattoa kutoa mutta meikäläisen käsivaivoilla se ei onnistu, ei oikein tuo trikookuteen virkkauskaan. Ehkä joskus...kivaa viikonloppua ja rentouttavia kolkutteluhetkiä maton parissa!

  ReplyDelete