Pages

Wednesday, April 03, 2013

Hello spring!

Meillä on tänä alkuvuonna sairastettu enemmän kuin riittämiin. Äidin univelka alkaa olla jo sitä luokkaa, että nyt tämä kierre on saatava katkaistua (ja käsitöitä taas valmiiksi). En yleensä pode mitään kevätväsymystä tai -masennusta, mutta tällä hetkellä lisääntyvä auringonvalo tuntuu tuottavan minulle todella suurta iloa.

Viikonloppuna ilahduin myös kauniista tavaroista. Sain kuun alussa yhden vuoden lisää. Mieheni oli kuunnellut toiveitani ja etsinyt minulle lahjaksi vanhan, punaisen teepannun.

We've really been sick a lot these past few months. I'm constantly so tired but became very happy when my husband gave me this old, red teakettle for a birthday present.


Ilahdutin itseäni myös käymällä ostoksilla kotikaupunkini pienessä sisustusliikkeessä, Katarina Mariassa (FB). Minun silmääni siellä oli paljon tyypillistä sisustuskauppatavaraa: kylttejä, valkoista ja metallia. Nämä kaksi värikästä purkkia nappasin kuitenkin mukaani. Niihin on tarkoitus laittaa ompelutarvikkeita, jotka ovat tähän asti pyörineet vähän missä sattuu. Suurin osa Ikean puisessa lokerikossa, jonka aion nyttemin maalata uudelleen ja antaa kynien, teippien yms toimistotarvikkeiden käyttöön.

I also bought something for myself, too. Two quite big jars for all my sewing stuff. Hello colours, hello spring!

4 comments:

 1. Paljon onneaa vaan.... ja tosi ihanat purkit :)

  ReplyDelete
 2. Onnittelut! Ja todella ihanat purkit lahjoit itsellesi :D Meilläkin on sairasteltu niin että hirvittää ajatellakin! Toivottavasti kevät tulee pian ja nämä sairastelut olisi nyt tässä :D

  ReplyDelete
 3. Meilläkin on sairasteltu, siis minä ja poika siinä määrin, että kauhulla odotan miten tämä kevään opiskelurutistus onnistuu jos sairastelu jatkuu vielä. Parempi pysyä terveenä!!

  Onnea lisävuodesta ja hienoista lahjoista :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos kaikille! Soisin kyllä meille nyt hetkeksi terveitä päiviä. Taitaa kyllä olla turha toivo, sillä ihan pian alkaa siitepölykausikin :/

  ReplyDelete