Pages

Thursday, June 06, 2013

Vacation scarf

Vissiin sitten taas huivia. Monimutkaisiin kuvioihin ei näköjään tämä raskausdementtinen kahden lapsen äiti tällä hetkellä kykene. Tämän tikutin viime viikolla Italiassa. Loppulomasta tuntui etten ollut tehnyt muuta kuin juossut jälkikasvuni perässä, mutta kait sitä on vähän istuttu paikoillaankin, sillä huivin lisäksi sain myös luettua yhden kirjan. 

En jaksanut tällä kertaa enää neuloa saman kaavan mukaan, vaan tein lisäyksiä miten mieli teki. Tarkoituksena oli saada vähän enemmnä leveyttä etuosaan ja siinä mielestäni onnistuin hyvin. Pingottaminen ja kuvaaminen olivat vähän hankalaa, mutta uskokaa pois: hyvä tästä tuli. Huivi asettui kivasti kaulalle.


Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun neuloin Noroa. Olen ostanut itselleni kaksi kerää joitakin vuosia sitten suurista tenteistä selvitessäni. Toisesta piti ainakin tulla raitapolvisukat jonkun ruskean langan kanssa, mutta saas nyt nähdä. Ihanaa neulottavaa tämä joka tapauksessa oli, lanka suorastaan soljui sormien välistä eikä tuntunut nihkeältä kuumemmallakaan kelillä. Heti ensimmäisten rivien jälkeen totesin, että on tämä kyllä hintansa arvoista.

I knitted this triangle scarf last week in Italy. This was my first project with Noro and I absolutely loves the yarn!


Pattern: my own
Yarn: Noro Silk Garden Sock (S258)
Needles: 4.0 mm
1 skein

Jottei vaan tulisi pulaa värikkäistä huiveista, niin viimeinen vironvillakerä on tietysti jo puikoilla ja eilen ostin yhden uuden tuttavuuden paikallisesta lankakaupasta. Lanka on Shoppelin puna-oranssi-turkoosia Crazy Zauerballia ja sen vyötteessä olisi voinut lukea minun nimeni. Todellinen herätysostos siis, ja niin ihana, että tekisi mieli nukkua kerä posken alla.

Kudontakurssi on myös ohitse ja keittiön lattiaa koristaa mitä kaunein räsymatto. Siitä ja yhdestä isosta ompeluprojektista lisää sitten seuraavan kerran, kun maltan hetkeksi istahtaa koneen ääreen. Tällä hetkellä päivät kuluvat poikien kanssa enimmäkseen tuolla pihan puolella ja voi jestas mitä satoa meille onkaan tulossa! Olen myös ahkerasti käynyt tyhjäämässä Plantagenin kesäkukkatarjontaa. Mutku ei niitä vaan voi vastustaa!

5 comments:

 1. En voi kuin ihailla kun kesälämpimällä jaksat kutoa. Omat kutimet saa kyllä odottaa kunnes illat pimenee, en jaksa edes kaupassa lankoja nyt katsella.- Sitä tää helle teettää minulle.
  Oikein hyvää viikonloppuia!

  ReplyDelete
 2. Tervetuloa WWKIP tapahtumaan huomenna Munsalaan! Neulotaan klo 9-14 välisenä aikana :) Olisi kiva tavata jälleen :)

  ReplyDelete
 3. Ihania huiveja, kauneita värejä! Täällä myös yksi kesäkukkafriikki....kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 4. Kiitokset kaikille!

  Mikaela, valitettavasti minulla on huomiselle jo muuta menoa, en ehdi paikalliseenkaan KIP-tapahtumaan kuin hetkeksi. Ehkä tavataan Jaakon Päivien aikaan?

  ReplyDelete