Pages

Wednesday, August 20, 2008

Ei työ tekevältä lopu.

Italian lämmöstä on palattu sateiseen Helsinkiin. Kylläpäs loman jälkeen on vaikea palata takaisin arkeen. Olympianeule on hyvällä mallilla, mutta jonkun verran pitää vielä rykäistä sen kimpussa. Alunperin olin tekeleestä todella innoissani, mutta nyt kisan loppuvaiheilla työ ei kiinnosta enää lainkaan - kuten ei mikään, kun on pakko.

Tulin tarkastamaan mitä kaikkea olenkaan suunnitellut tekeväni. Suurta osaa en ole edes kirjannut mihinkään. Listan etupäässä ovat:

- huivi itselle ystävän häihin: lankana Novitan musta Rose Mohair, malli vain yhä hakusessa - kenties helmineuletta, mutta kolmio vai pidempi pötkylä??
- villasukat jos toisetkin perheen pienimmälle: Nalle-lankoja riittää vaikka kuinka, joten jos vain saisi napattua jonkun kerän puikoille.. taidan kuitenkin odotella Sukkasadon alkuun
- kauluri itselle: Novitan musta bambu, Rinsessa-pipon kaveriksi - malli hukassa, ehkä jotkut kivat napit reunaan?

Vähemmän tärkeät tai mitä nyt ovatkaan, ei-kiireelliset:

- joku neuletakki pojalle
- Green Day -liivi itselle Novitan mustasta Cloudista
- pipo+kauluri itselle Novitan mustasta Woolista
- joku lakki pojalle syyskeleihin
- peruspöksyjä pojalle, Myllymuksuilta ostettu iso kasa kankahia varastoon
- rataspeitto - lanka ja malli yhä totaalisen hakusessa
- suojapussi rattaille - idea lähti tietysti matkalla, mallia jo vähän suunnittelinkin
- pitkät villasukat itselle ihan kotikäyttöön
- säärystimet itselle
- kauluri/kaulahuivi miehelle
- pallopaita itselle - ruskea retrokangas on odottanut kaapissa jo pitkää, mutta olen sentään saanut jo pestyä sen valmiiksi!

Eiköhän tuossa riitä työnsarkaa hetkeksi, ainakin ennen joululahjaproggiksia. Nalle-langoista ajattelin väsätä niitä pikkusukkia tarvitseville.

Heidille lupaan ilmoitella tarkempia lehti-infoja huomisiltana! Mulla on muutama numero korvamerkittynä.

3 comments:

 1. Hienoa, pitääkin tulla uudestaan kurkkimaan.
  Sulla on kyllä aikamoinen to do -lista.. Mulla se on toooosi paljon lyhyempi :) Pitää varmaan alkaa pimentyvinä iltoina taas ahkerammin kutomaan, meidän lähivapaavalinta lopettaa ja sieltä poistoista ostin 8 puikot :D

  ReplyDelete
 2. En tiedä onko termi"hihapuikot" ihan oikeasti olemassa vai olenko sen itse keksinyt. Kyseessä on kuitenkin tavallinen 30cm - 40 cm pyöröpuikko, jolla hihat voi neuloa pyörönä.

  ReplyDelete
 3. Hienoa Heidi!! Munkin pitäis hamstrata lisää puikkoja, kunhan taas jaksaisin kipaista Novitan tehtaanmyymälään. Sieltä löytyy ainakin varmasti aina kaikenpituisia puikkoja joka koossa ja vielä edullisemmin kuin kaupassa.

  Kiitos päivikki! Mä ehdin jo kysellä parilta kaveriltakin ovatko ikinä kuulleet hihapuikoista.

  ReplyDelete