Pages

Monday, August 04, 2008

Pipoa pukkaa.

Jakku etenee hitaasti, mutta varmasti. Alkoi kuitenkin ahdistaa lukemattomat kerät Seiskaveikkaa hyllyssä, joten tummanharmaa keräsi hyppäsi puikoille. Mies saa uuden pipon, ohje on tikrun Up'n down.

Minä taas tarvitsisin kirkkaanpunaisen pipon, siihen löytyy ohje kenties tikrulta..? Tai näin toisenkin kivan mallin, mutta en enää muista kenen blogissa :(

Inventoin lapsen kanssa eteisen korit. Poika tarvitsee parit uudet sukat ja jonkun kivan lakin. Tekisi mieli myös ommella pojalle syystakki muuhun kuin päiväkotikäyttöön, mutta eipä tuo taida tarvita, kun edellinen mahtuu vielä aivan hyvin. Jospa sitten kevääksi..

Huomenna käväisen Novitan tehtaanmyymälässä. KÄVÄISEN.

1 comment:

  1. Heh, mullakin on tarkoitus lähipäivinä käväistä Novitalla. Tosin käynnin tarkoitus olisi kyllä ostaa lankaa eikä ihan vähän, vaikka olenkin lakossa ;o) Mutta tätä ei lasketa, nimittäin mies täyttää vuosia ensi kuussa ja on pyytänyt joskus puolileikillään Jussipaitaa, niin kaipa se on sitten neulottava ;o) 7veikkaa on siis haettava, vaikka paraikaa yritän päästä entisistä eroon. Ovat valitettavan väärän värisiä..

    ReplyDelete