Pages

Friday, March 06, 2009

Tuota ja tätä. / This and that.

Mitään en ole saanut valmiiksi, mutta keskeneräisiä on sitäkin enemmän:

- Hupullinen takki (Novita Mambo, punainen): ollut kesken jo syksymmästä. Pitkään tauolla, mutta nyt taas etenee. Takakpl ja eka hiha valmiita, toinen menossa. Pitäisi ehtiä nappikauppaan. Jotain isoa nappia, puista tai ehkä punaista. Löytyisköhän molempia? En tykkää muovinapeista.

- Fifi-huivi (Novita Rose Mohair, musta): kuolettavan tylsää. Kuvio on syöpynyt mieleen, mutta en silti saa tätä valmiiksi. Ärsyttää, kun on pitänyt purkaa monta kertaa. Mohair takertuu edellisiin kerroksiin ja katkeaa, kun revin sitä suutuspäissäni. Tämän piti valmistua kevääksi, mutta en lupaa tarkkaa vuotta.

- lasten sukkia (Novitan Nalle, Wool, Bambino): äkkiähän noita tulee, mutta monet on vielä tekemättä. Lankoja onneksi piisaa.

- Sweet Baby Cap (SandnesGarn Lanett, vaaleanpunaisen kirjava): myssy valmis, mutta kaipaa höyrytystä. Pohdin laitanko nauhoja vai en..

- villavaippapöksyt (Ruskovillan hahtuva, vähän raitoja): lahkeet uupuu, jäi kesken, kun etsin lisää lankaa

- sukat kärjestä ylöspäin (Novita Polkka): menetin mielenkiintoni mallia kohtaan ekan sukan jälkeen. Toinen on kuitenkin jalkapohjavaiheessa. Suututtaa, kun toiseen sukkaan tuli kärkeen vain selkeitä raitoja. Varmaan en ala purkamaan..

- kietaisuneuletakki (Novita Teddy, oranssi): kesken vuodesta n. Takakpl ja etukpl:t valmiita. Toisessa kavennusvirhe, enkä jaksa purkaa. Onkohan mulla edes tarpeeksi lankaa hihoihin?

- pannunalunen: en edes aloita tästä.

- tiskirättejä: enkä näistäkään.

- sisustuskoreja (Novita Malibu): kylppäriin pikkuroinan säilytystä varten. Luulin saavani virkattua näitä ison kasan, mutta tuntuu liian puuduttavalta.

- En pointe -tossut (Tove): vielä remmit uupuu. Hypin seinille, jos näistä ei tule oikean kokoiset!! Liikaa pieniä paloja, onneksi sentään neuloontuivat nopeasti.

Näiden lisäksi haaveilen koko ajan aloittavani Vihervaaran ja suunnittelevani yhden neuletakin mustalle Primaveralle. Lapsen kevätlakkia vartenkin on langat ostettu. Haluan itselleni myös uuden pipon, kaulahuivin, Hippa-lapaset ja ja ja..

**

Tentit ja kirjalliset työt painaa niskaan. Ensi kerralla positiivisempaa ja kuvallista sepostusta.

1 comment:

  1. Oho, siinä on muutama kesken :D Mullakin noita tuossa korissa tuntuu riittävän, joku jää aina kesken kun löytyy uusi ihana heti-pakko-aloittaa-malli ;)
    Ja yksi noista on ihan sama kun mulla, fifi mohairista.. huoh..

    Kuvallista postausta odotellessa :)

    ReplyDelete