Pages

Wednesday, March 05, 2014

Ninjago + Flowers

Eurokankaan palalaarista tarttui talvella mukaan tätä kukkafleeceä. Siitä oli tarkoitus valmistua tyttärelle myssy, mutta pala oli niin iso, että ompelin kaksinkertaiset myssyt (alareunassa kolme kerrosta) myös ystävän tyttärille.


Siistit tuli, vaikka kuvassa etureuna vähän lörpöttää. Sidoin kulmiin vielä pienet silkkinauhat, jotka voi halutessaan irrottaa ja myssyjen käyttöaika pitenee.


Näistä innostuneena päätin viimein tarttua toiseenkin myssyprojektiin. Tätä on suunniteltu jo kauan aikaa - silloin, kun näitä pyöri normaalivauhtia ompelevien ihmisten blogeissa. Olen jo kerran ostanut sopivan väriset velourit, mutta nyt päätin kuitenkin tehdä myssyistä talvisemmat versiot. Tämä on ihka ensimmäisen applikointikokeiluni ja sujui hyvin (valkoisia silmiä vielä vähän siistin jälkikäteen). Ekaluokkalaisen hymy oli melkoisen leveä, kun hän näki valmiit pipot. Toisen hän vei riemuissaan samanikäiselle ystävälleen syntymäpäivälahjaksi. Myssyt ovat kaksinkertaiset ja sopivat noin 51 cm kokoisille päille.


Ninjago-pipo on ollut siis suuressa käytössä viime viikkoina. Tosin hyvin nopeasti minulle esitettiin pyyntö myös maaninja-piposta. Tarkalleen sitä ei osattu edes kuvailla, mutta "Sen on pakko olla joku tosi kiva kun tokaluokkalaiset aina koulussa leikkii välkällä maaninjaa. Niin että äiti voisitko tehdä sellasen nyt heti?"

3 comments:

 1. Ihanat Ninjago-pipot! Voin kuvitella, että käyttäjä kulkee polleana. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tätä pipoa ei saisi edes pestä :D

   Delete
 2. Vitsit, miten hienoja ninjago-pipoja!! Maaninja-pipon työtilaus kuulostaa melko haasteelliselta ;).

  ReplyDelete