Pages

Tuesday, March 25, 2014

Rag rugs again

These are for our bedroom.

Olin täysin unohtanut kuvata viimeisimmät (vaan ei viimeiset) mattomme. Kudoin nämäkin syksyn kurssilla paikallisella opistolla. Kahden pitkän raitamaton jälkeen mietin jos jonkinlaista kuviota, mutta takaraivossa jyskytti kuva kelta-valkoraidallisista pötkylöistä. Ei auttanut muu, vaan pakko oli taas saada tällaista selkeää ja raikasta raitaa. 


Mattoja on siis kaksi, yhden mitta on 55 cm x 136 cm (yksi raita on 8 cm). Kuteet ovat taas Matto- ja Kudemyymälä Pukkilasta (FB) Jurvasta, missä tehtiin myös matonpäiden kanttaukset. Vaikka olenkin ihastunut aiempien mattojen hapsuihin, halusin mielenkiinnon vuoksi kokeilla siistimpiäkin reunoja. Hyvältä näyttävät nämäkin!

Tarkoitus oli mennä vielä kesäkudontakurssille ja tehdä riippumattotuoli sekä iso matto olkkariin. Valitettavasti se ei kuitenkaan tule nyt onnistumaan, vauva nimittäin karjuu tällä hetkellä ihan tosissaan jos jää isin kanssa kotiin ilman äitiä. Katsotaan sitten ensi vuonna uudestaan, ehdinpähän ainakin pohtia kuvioita ja materiaaleja rauhassa (ja päätyä taas jo vanhoihiin hyviksi havaittuihin!).

4 comments:

  1. Ihanan raikkaan ja keväisen näköinen matto!

    ReplyDelete
  2. Aurinkoinen matto! Kaikki aikanaan, nyt vauva ja sitten joskus taas matonkudontaa. Nuo vauva-ajat ovat kuitenkin niitä ohitsekiitäviä hetkiä.

    ReplyDelete