Pages

Sunday, September 07, 2014

Mini socks

Elokuu hujahti nopeasti ohitse. Oli häitä, hautajaisia, useammat syntymäpäivät. Yhdellä alkoi koulu, toisella työt. Kolme jäi yhä kotiin. Nuorin vietti ensimmäisiä syntymäpäiviään ja on viimein oppinut nukkumaan. Äiti on kaasuttanut ompelukoneella ja heilutellut puikkoja sohvan nurkassa. En kohta enää muista mitä kaikkea olen tehnyt, mutta yritän nyt viimein purkaa kameran muistikorttia.

Tytär sai kummeiltaan lahjaksi ensimmäisen nukkensa. Voi sitä pienen ihmisen iloa! Nukkea on hoidettu ahkerasti, posket ovat jatkuvasti märkinä monista suukoista. Äiti on jemmannut kangastilkkuja ja suunnitellut nukelle vaatteita. Ensin piti kuitenkin pienet sukat. Lanka kaiketi jotain jämä-Nallea, josta meillä on sukkia monessa koossa, tälläkin hetkellä jokaisella lapsella omansa.


Keskimmäinen kantaa Nasua kainalossaa joka puolelle. Nasulla on jo vaippa, takki ja kaulahuivi, mutta sukat tarvittiin myös - kun nukkekin sai. Värikin oli heti selvillä, muita langannöttösiä ei edes suostuttu katsomaan.


Täytynee jatkossa harrastaa vähän muitakin värejä. Vaaleanpunaisiin pukeutuneen nuken paljastuttua paketista kaksivuotias tokaisi ilahtuneena: "Likko (sisko) sai oman Natun!"

August is over. We've been to funerals, weddings and many birthdays. Our daughter turned one and had her first doll as a birthday present from her godparents. She's been so happy about it and takes care and kisses it every day. I started making tiny clothes. The doll got its first socks and that's what Piglet, our two-year-old's precious needed, too.

The youngest one also started sleeping well. Finally. I've been knitting, crocheting and sewing a lot. More about them soon.

No comments:

Post a Comment