Pages

Saturday, January 31, 2009

Isomman pään peitoksi.

Mieskin sai välillä jotain. Pakkasten kiristyessä oli tarvetta lämpimämmälle pipolle. Koeajoin pipon tänään lähikauppareissulla: koko oli minullekin ihan sopiva ja lanka tuntui mukavalta. Minä olen sen verran kova palelija, että vielä kireämmillä pakkasilla tai napakammalla tuulella en tällaisella tarkenisi, mutta miehen päätä tässä ei takuulla palele.

Kuvista tuli hieman tummia, joten yritin vähän vaalentaa niitä.


Malli: Pipo (malli nro 23), Novita kevät 2009
Lanka: teetee alpakka, tummanruskea (306) kaksinkertaisena
Puikot: 3mm

Neuloin siis kaksinkertaisella langalla. Alpakka tuntui ihanalta eikä luistanut enää yhtä paljon sormien välistä. Ohjeen lankana oli Samos, jonka kanssa en valitettavasti tule toimeen. Mallikuvio oli kiva, helppo ja näyttävä. Ohjeesta poiketen tein yhden mallikerran tai tuollaisen puikulan enemmän, jotta lakista saatiin tarpeeksi syvä. Näin käy lähes joka kerta; ollaanko me jotenkin suippopäistä porukkaa?

Jälleen kerran kiitos mallille ja langalle. Kumpaakaan en unohda.

**

Puikoilla on supervauvan sukat. Neuletakinkin tahtoisin saada joku päivä valmiiksi. Viikonlopun aikana on tarkoitus viimeistellä myös yhdet lasten sukat ja neuloa uudestaan yksi pipo, tällä kertaa riittävällä langalla. Neuleblogien maailmasta löytyy ihania auttavia ihmisiä ja sain lisää Mamboa. Suuri kiitos tämän blogin kirjoittajalle!

4 comments:

 1. Tosi nätti pipo. Varmasti pipo on nätimpikin nyt, kun sitä ei ole Samoksesta tehty, ainakin lämpimämpi ;o)

  ReplyDelete
 2. Kivan näköinen pipo. Voisin itsekin tehdä samanlaisen, mutta tuskin samoksesta;) Mulla on kans sama ongelma, ainakin novitan ohjeilla syntyisi lähinnnä nuken lakkeja, jos tekisi ohjeen mukaan.

  ReplyDelete
 3. Kaunis pipo! Ja alpakka on varmasti mukavan pehmeää:)

  Hyvä, että langat saapuivat turvallisesti perille. Neulomisiloa!

  ReplyDelete