Pages

Monday, March 09, 2009

Sweet Baby Cap

Viimeinkin jotain valmista - mutta yksitoista työtä on yhä puikoilla.

Finally something finished - but I've still got eleven objects on needles.


Malli: Sweet Baby Cap, koko 6 kk
Lanka: SandnesGarn Lanett, vaaleanpunertavan kirjava (4422)
Puikot: 2½ mm sukkapuikot

Pattern: Sweet Baby Cap, size 6 months
Yarn: SandnesGarn Lanett, varied light pink (4422)
Needles: 2½ mm double pointed needles


Epäilin aluksi, että tästä tulee aivan liian suuri. Lopulta lakista tulikin aika pieni enkä usko tämän menevän enää puolivuotiaalle. Ainakaan, jos lapsella on vähänkin isompi pää. Malli oli kiva ja neuloontui nopeasti valmiiksi. Mietin vielä nauhojen lisäämistä.

At first I thought this was going to be way too big. Finally it turned out quite small and I don't think it fits a six months old. At least not if the baby has a big head. The pattern was nice and fast to knit. I'm still thinking about adding ribbons.


Olen neulonut ilmeisesti liikaa vauvajuttuja, koska niin moni on viime aikoina varovasti kysellyt kenelle nämä tulevat. Ystävien vauvoille, minun vatsassani on edelleen vain suklaata.

Apparently I have knitted too much baby stuff because lately so many people have gingerly asked me who they are for. For friends' babies, I'm just full of chocolate.Hipatkin on puikoilla.

Hippa mittens are on needles as well.Päätin alkaa kirjoittaa myös englanniksi, koska haluan ylläpitää kielitaitoani edes vähän. Olkaa ystävällisiä ja korjatkaa virheeni!

I decided to write in English too because I would like to maintain my English skills. Please correct my typos!

4 comments:

 1. Tulipas suloinen :) Nauhat on varmaan hyvät kun menee ihan pienelle, pysyy paremmin päässä. Vai on sieläkin suunnalla tullut uteluita.. Olenkin päättänyt hankkiutua (justjuu näkis vaan) kesäksi eroon tuosta herkkukummusta,ettei kesällä kaikkien katseet ole mahassa, kuten edellisinä..
  Kiva kun kirjotat enkuksi, auttaa minuakin harjoittamaan taitoa lukusaralla :)

  ReplyDelete
 2. Toisaalta vauva, jolle tuo lakki sopii, taitaa vain makoilla kärryissä eivätkä nauhat ole niin välttämättömät. Saattaisivat joutua vain suuhun. Lakki on kiva, mutta alkuperäisiin verrattuna näyttää aika matalalta. Toivottavasti kuitenkin sopii, mutta nopeastihan näitä tekee sitten lisää, kun näkee pitäisikö jotain kohtaa muokata.

  Meidän lapset täyttää tänä vuonna jo kolme, joten ei taida olla enää sopivaa puhua raskauskiloista..

  ReplyDelete
 3. :D Juu juu kyllä ne on edelleen raskauskiloja, eihän ne nyt voi olla mistään suklaista tms johtuvia? ;)

  ReplyDelete
 4. Ei tietenkään. Mikä mud cake??

  ReplyDelete