Pages

Wednesday, December 12, 2012

2nd hand shopping

Great 2nd hand shoppings from flea markets last weekend.

Viime viikonlopun kirppislöytöjä. Lyhty leikkimökin terassille, metalliämpärit kesän yrtti-istutuksia varten, lautasliinat muuten vaan ja sydänkangas ompeluun. Mitähän tuo lintukangas muuten on, kun Ninnuska oli löytänyt juuri samaa?


Pauligin vanhaa kahvipurkkia olen etsinyt jo pidemmän tovin. Tai siis hyväkuntoista ja huokeaa. Tuleehan näitä toki vastaan jokaisessa haisevassa hallissa, mutta yleensä jo kovan kolauksen saaneina sekä kiskurihintaan. Nyt viimeinkin onnisti. Kahvinjuojia tai -keitintäkään ei tästä talosta löydy, mutta täytyy seuraavalla täydennysreissulla Ekosoppiin napata mukaan myös joku kiva luomupaketti ja sujauttaa se purkkiin - jottei isovanhempienkaan tartte aina tulla meille keittimien ja tykötarpeiden kanssa.

Kuvista puuttuu vielä kiva muoviämpäri, joka kiikutettiin välittömästi leikkimökkiin. Lompakko keveni kympillä, joten eipä ollut kallis reissu.

Seuraavaksi sitten joululahjoja. Puikot ovat heiluneet ahkerasti ja saavat vielä jatkaakin samassa toimessa.

8 comments:

 1. Kivoja löytöjä! Etenkin noi lintu-kuvioiset on ihania!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, minäkin tykkään :) Tänään hain postistakin monta pakettia, joista yhdessä oli ihanat Huuto.net-löydöt. Niistä lisää myöhemmin.

   Delete
 2. On nuo samaa sarjaa kuin meidän pöytäliina! :D Koska mä löysin sen meidän kylältä huikeaan 3€:n hintaan, luulen sen olevan peräisin alunperin Halpa-Hallista tai Anttilasta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi hyvin pitää paikkansa! Kivat ovat joka tapauksessa.

   Delete
 3. Hienoja nuo kahvipurkit, meilläkin on niitä muutama ja sopivat kivasti hyllyn päälle koristeeksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös! Purkkeja löytyy meiltäkin jo aika runsaasti.

   Delete