Pages

Tuesday, September 03, 2013

3 - 2


Three kids, two hands. Do the math. 

I don't have time to do much. My husband went back to work yesterday after seven weeks of vacation. Our oldest son started school in August and I'm at home with a baby who has started to cry a lot and a one-year-old who's very jealous.


Needless to say, I don't get to sleep a lot. Now it's time to be happy about the little things around us. Like this sun flower which is actually taller than me!

4 comments:

 1. Koita jaksaa! Ja nuku aina kun mahdollista!

  ReplyDelete
 2. Auts! Jaksamista sinulle, onneksi nuo pikkuisen itkuiset ajat eivät loputtomiin kestä, vaikka siltä tuntuukin.

  ReplyDelete
 3. Tsemppiä sinne, kuulostaa tutulta :) Meidän vanhin oli 1v ja 1 pv kun sisko syntyi. Pienimmällä oli sitten koliikki ja huusi ekat kaksi kuukautta kaiket illat ja isosisko vaati huomiota ja ihmetteli mikä tuo huutaja on joka on meille muuttanut ;) Hih, no loppuihan se huuto lopulta ja nyt se on kaukainen muisto vain! Nukkumisesta tosin voin vain haaveilla, sillä nyt vanhin tyttö kärsii öisin jalkasäryistä ja kasvukivuista ja pitää meitä sitten vuorostaan hereillä :)

  Meidänkin auringonkukat kukkii nyt vihdoinkin, joku taitaa olla juuri mun mittainen ;)

  ReplyDelete
 4. Tsemppiä sinne, kuulostaa tutulta :) Meidän vanhin oli 1v ja 1 pv kun sisko syntyi. Pienimmällä oli sitten koliikki ja huusi ekat kaksi kuukautta kaiket illat ja isosisko vaati huomiota ja ihmetteli mikä tuo huutaja on joka on meille muuttanut ;) Hih, no loppuihan se huuto lopulta ja nyt se on kaukainen muisto vain! Nukkumisesta tosin voin vain haaveilla, sillä nyt vanhin tyttö kärsii öisin jalkasäryistä ja kasvukivuista ja pitää meitä sitten vuorostaan hereillä :)

  Meidänkin auringonkukat kukkii nyt vihdoinkin, joku taitaa olla juuri mun mittainen ;)

  ReplyDelete