Pages

Wednesday, September 24, 2014

Little Lamb

Tiedättekö sen tunteen, kun joskus vain kaikki menee putkeen? Kankaan reunat eivät kierrä ja käänny leikatessa, langansuunta on just eikä melkein suorassa eikä tule vahingossa leikanneeksi esim. kahta saman käden hihaa. Ommellessa kangas ei luista pois paininjalan alta, alalanka ei lopu muutamaa senttiä liian aikaisin ja jälkeä kelpaa kerrankin ihailla. Ratkoja saa maata rauhassa laatikossa. Juuri niin minulle kävi viime viikolla.Pattern: Little Lamb raglan shirt, Ottobre 4/12
Fabric: Lillestoff organic tricot Little Forest Trees from Kestovaippakauppa
Size: 104
Others: don't remember where I bought this pink rib from

Tämä paita meni ystävän kolme vuotta täyttäneelle tyttärelle. Pidensin hieman helmaa ja ompelin siihen vielä leveän resorin. Jotenkin tällainen malli miellyttää kovasti omaa silmääni, joten pitänee ommella lisää tällaisia omallekin tyttärelle. 

Mutta jottei tässä ihan helpolla päästy, valmista työtä ihaillessani äkkäsin etukappaleen toisesta reunasta reiän, ihan pääntieresorin juuresta. Koska ompelukone alkoi vetää kangasta ruttuun ja käsinkään en saanut reikää siististi piiloon, kippasin nopeasti pöydälle kaikki ruskeat nappini. Mitään kovin koristeellista yksityiskohtaa en tähän halunnut, jotta se ei veisi liikaa huomiota kauniilta kankaalta, mutta yksi pieni ruskea nappi tuntui sopivalta i:n pisteeltä.

4 comments: