Pages

Thursday, July 02, 2015

Summer clothes

Kaipasin pikkusiskon kaappiin vähän jotakin tyttömäisempääkin vaatteita, vaikka edelleen tuo vajaa parivuotias on kulkenut pääasiassa isoveljien eläin- tai raitapaidoissa. Kaikista poikamaisimmat paidat olen laittanut pois, ja mekoille tuli tarpeen lisäksi tilaakin.

Our youngest child needs something more girly than the clothes she usually wears. So far almost everything she's worn has come from her big brothers' closets. I've made her some dresses but they all have long sleeves. It looks like summer is almost here too so she needs some summer clothing, too!

Samoilla tutuilla kaavoilla mennään, mitäpä sitä hyviksi havaittuja vaihtamaan. Molemmat ovat olleet jo paljon käytössä, hyvä kun ehdin ja muistin valokuvata.Pattern: Hoops t-shirt, Ottobre 3/12
Fabric: organic tricot Sammalpolku by Anniina Isokangas from PaaPii
Size: 92 cm
Others: mustard rib from Hannan Kangas

Sinanpinvärinen resori on muuten sitä samaa, mitä Hannan Kankaassa joskus myytiin Vaahterasade-kankaan kera. Väri oli täsmälleen sama myös harmaa-keltaisen Sammalpolun kanssa.


Pattern: Birdie Birdie dress, Ottobre 1/15
Fabric: organic tricot Pikkukisujen päiväunet by Leena Renko from Pikku Piltti
Size: 92 cm
Others: yellow rib

Kuten sanoin, sekä paitaa että mekkoa on käytetty jo monet kerrat. Pikkusisko tykkää eläimistä ja on jatkuvasti suukottelemassa mekon kissoja tai paidan pieniä lintuja. Mekon suhteen ainut ongelma on se, että kolmevuotias isovelikin tahtoisi samanlaisen.

She's been wearing these a lot. The only problem with the kitten dress is that now her 3-year-old big brother wants one for him, too.

2 comments:

  1. Soma paita ja mekko (: Ja varmasti ihanaa pojan jälkeen ommella tyttömäisempääkin vaatetta (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, ja jotenkin mekkojen ompelu on niin paljon helpompaa, kun helman mitalla ei ole niin paljon väliä (paita/tunika/mekko).

      Delete