Pages

Monday, September 14, 2015

Baby stuff

Kesän aikana tuli enemmän ommeltua kuin neulottua, sillä kevään tapaturman ja molempien käsien kipsausten jälkeen arki on ollut aika haasteellista eivätkä kädet vieläkään entisellään ole. Vaikka en tapaa neulepuikkoja mitenkään hampaat irvessä puristaakaan, se pieni kiertoliike ei ole tehnyt hyvää ranteilleni. Onneksi ommella on sentään pystynyt, sillä useamman viikon täystauko käsitöistä oli todella tuskaista. Mutta nyt on viimein neulottu viimeiset rivit ja päätelty kaikki tuhannet langanpäät. Lapset saivat heinäkuussa ensimmäisen serkkunsa ja minä neuloin uudelle tulokkaalle takin ja housut asusteineen (lapasista vain unohtui ottaa kuva). Lankavalinta (Drops Baby Merino) oli minun, väritoiveet (32 turkoosi, 10 jäänsininen ja 01 valkoinen) tulivat vanhemmilta. 

I didn't knit much last summer. I broke both my wrists in March and didn't get to do anything with my hands for a couple of weeks. In summer I still had a hard time to knit but now these are finally finished. Our kids got their very first cousin in July and I made him jacket, pants, hat, socks and mittens. I chose the yarn (Drops Baby Merino) and his parents picked up the colours (32 turquoise, 10 ice blue and 01 white). 


Pattern: Top Down Raglan Baby Sweater by Carole Barenys
Size: NB - 3 months
Others: 5 white buttons from Halonen (local sewing store)


Size: 1 - 3 months


Size: 1 - 3 months


Size: NB

I made mittens aswell but forgot to take a pic. 

1 comment:

  1. I undoubtedly valuing every single piece of it. It is an unbelievable site and better than average confer. I have to thankful
    bulk baby socks

    ReplyDelete