Pages

Sunday, August 10, 2008

Kuulumiset.

Olympialaiset on saatu käyntiin ja munkin työ on jo yli puolen välin. Into vaan lopahti tyynyn etukappaleen valmistuttua, takakappale on enää pelkkää kiinteää silmukkaa + nappilistat. Olen selaillut vanhoja käsityölehtiä, muutamaa kirjaa ja käsityöblogeja.. olen aloittanut ties monettako kertaa neulomaan jotain kivaa kolmiohuivia Ullasta tms, mutta todennut sen taas kerran liian vaikeaksi. Nuppiini ei vain mahdu miten aloitetaan huivi niskasta, help? Ne mallikuviot menee ihan yli hilseen. Toki osaan jotain kuviota neuloa, mutta niiden yhdistäminen, reunojen neulominen jne tuntuu kinkkiseltä. On taas tyhmyys huipussaan näillä leveysasteilla.

Tarkoituksena on väkertää joku hartioiden lämmike ystävän häihin syyskuun puolen välin jälkeen. Novitan mustasta Rose Mohairista. Garnstudiosta löytyi kivannäköinen ohje, suunnittelin tosin tekeväni tuon pelkkänä sileänä neuleena ilman kuvioita, en ole mikään pitsin ystävä. Saas nähdä saanko mitään aikaiseksi.

Sukkasatoa aletaan kerätä taas ensi kuussa. Olen innosta piukeana mukana, etenkin kun sukkalankoja löytyy ihan riittämiin. Viime jouluna tein paljon sukkia lahjoiksi, joten tänä vuonna pitää keksiä jotain muuta. Ensin mietin, että josko neuloisin lapseni päiväkotiin varasukkia, niille kun tuntui viime talvena olevan kovasti käyttöä - kunnes muistin Naistenklinikan vastasyntyneiden valvontaosaston, jossa minunkin lapseni vietti ensimmäiset vuorokautensa. Paljon ei niiltä päiviltä ole jäänyt mieleen, mutta jostain muistinsopukoista saan kaivettua esiin pulan pienen pienistä sukista, joita sieltä on aikojen kuluessa hävinnyt. Nalle-lankaa riittää toimettomana seitsemän kerää, joten niistä tulkoon lämmikkeitä tarvitseville. Olisi kiva, jos saisin jouluksi vietyä sinne kasan sukkia. Varmasti päiväkodillekin riittää muutama pari.


rebale oli vinkannut uudesta tempauksesta, Anna vahingon kiertää. Lupaan harkita osallistumista, kun Neuleolympialaiset on saatu alta pois!

makepeace75 oli muistanut minua Kultakortilla.


Säännöt:

1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle,

2. ...joista neljä seuraa blogiasi.

3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa.

4. Linkitä siihen blogiin, josta sait tämän tunnustuksen.


En ole ennen tämmöisiä saanutkaan. KIITOS kovasti, mutta jätän kuitenkin jakamatta eteenpäin.

Lisäsin muuten viimein uudet pipo-kuvat pari viestiä alemmas ja blogin ekoissa villasukissakin on viimein palmikkokuvio.

4 comments:

 1. Ei haittaa olleenkaan, eihän noita ole pakko jatkaa. :o)

  Tuo Naistenklinikan vastasyntyneiden valvontaosasto kuulostaa todella hyvältä avustuskohteelta ja minäkin tekisin mielelläni sinne pieniä sukkia. Kuinkahan pitkä pitää niin piskuisten vauvojen sukanpohjan olla, kantapäästä kärkeen?

  Minusta ideasi on niin hyvä, että voisit kertoa siitä Sukkasatoblogissakin, mieluusti kokotietojen kera. Jos vielä suostuisit yhteyshenkilöksi sukkia perille toimittamaan, luulisin, että moni muukin tahtoisi osallistua. :o)

  ReplyDelete
 2. Moikka. Kaiki mahdolliset kaupat olen kolunnut ja missään ei ole tytöille collegepaitaa ilman huppua. No toki adidasta tms löytyy, mutta ihan sellaista peruspaitaa olen hakenut.

  Olisko sulla vinkata lehtiä mistä löytyis siis tolle pimpulalle collegepaidan ja -housujen kaavat? Jotkut sellaiset siis mitkä olet havainnut hyviksi :D
  Silloin aiemmmin lupasit katsoa housuja mutta nyt anelen vielä paitavinkkiäkin ;D

  ReplyDelete
 3. Hieno idea tuo Naistenklinikka! Ihailen ihmisiä, jotka tekevät lähimmäisentekoja, laittavat hyvää kiertämään!

  ReplyDelete
 4. Heidi, kaivan lehdet heti esiin ja etsin ohjeet! Nimim. saamaton

  ReplyDelete