Pages

Wednesday, September 10, 2008

Jahkaamista.

En ole kyennyt koskemaan Fifiin yli vuorokauteen. Olen alkuvaiheilla tehnyt kaksi lk:a silmukkaa liian aikaisin. Koska en harrasta purkamista, virheet saavat jäädä. Yritän niellä pettymykseni ja päästä asian yli. Todennäköisesti niitä ei edes huomaa muut kuin minä.

Puikoilla on uudet sukat. Poikanen tarvitsee isommat päiväkotisukat, aloitin niitä eilen turkoosin kirjavasta Nallesta (813).

Olen jo tovin miettinyt mitä tekisin ihanasta pinkistä Polkasta.. oli pakko ostaa!


Lankavarastokin lisääntyi. Ostin kaksi kerää uutta Rose Mohairia (554). Oranssikin (278) houkutteli ja yleensä tartun ensimmäisenä siihen väriin, mutta jotenkin se oli niin kovin räikeä. Harkitaan. Tästä ainakin tulee joku huivi.


Sain eilen ekan tilaustyöni. Luokkatoveri tilasi rinsessa-pipon.

3 comments:

  1. Mulla on tekeillä Ullan Minttumaari tosta punaisesta Rose Mohairista - nätti sävy! Kaunis huivikin, ja onneksi ihan loppusuoralla.

    ReplyDelete
  2. Tuo Rose Mohair on upean värinen! Jotain tuollaista on itsellä etsinnän alla erääseen keväällä lahjaksi tulevaan huiviin.

    ReplyDelete
  3. Noita punertavia ja lilaahan on useampi sävy. Vasta kotona mietin, että miksi valitsin tämän, kun en yleensä siedä lilaa. Tämä on kuitenkin kiva. Oranssi silti kaivelee yhä..

    ReplyDelete