Pages

Sunday, January 18, 2009

Toivotonta.

Langanostolakkoni kesti kokonaiset neljä vuorokautta. Kipitin eilen asemalta Tennispalatsiin ja vähän ennen määränpäätäni eksyin Anttilaan. Saaliina kolme kerää mustaa Isoveljeä ja yksi Nalle. Eilisilta meni soimatessa itseäni, mutta tänään olen yrittänyt järkeillä, että Isoveli oli oikeasti tarpeeseen. Mä tarvitsen välttämättä mustan paksun ja pitkän kaulahuivin eikä sitä varten tarvi olla mitään hienonhienoa lankaa, koska huivi tulee pidettäväksi takin päälle eikä kaulaa vasten. Paksummalle pipollekin ois käyttöä. Nallelle ei ole vielä ideoita.

Veljistä puheenollen, poikani ehdotti pari iltaa sitten "äidin masusta syntyy pikkuveli". Mistä se sellaista on saanut päähänsä? Tietääkseni vatsani sisällä majailee vain kasa suklaata. Lähipiiriin on toki syntynyt/syntyy paljon vauvoja, mutta ei meille. Ei vielä ennen kuin mulla on toiset paperit kourassa.

Puikoilla on junasukat. Ystävän vauvalle.

Sunnuntai-illan jatkoa!

3 comments:

 1. Juu toi on niin söpöä lapsen suusta! :) Eilen oltiin mamman synttäreillä ja kyllä oli naurussa pitelemistä, kun poika (huhtikuussa 3) kysyi mammalta, että "mikä sun masussa on? Sul on niin iso massu, että onko siel vauva?". Mamma ny sattuu muuten vaan olemaan hieman pulskan puoleinen ;).

  Teija

  ReplyDelete
 2. Meidän esikoinen on myös pariinkin otteeseen puhellut jotain sellaista, että mun masussa on vauva, vaikka ei siellä oo. Oliskin..

  ReplyDelete
 3. Menin kerran hakemaan tytärtä (3,5v) hoidosta ja siellä hoitotäti onnellinen hymy kasvoillaan alkoi onnitella mua pikaisesta perhelisäyksestä. Mä seisoin hetken silmät suurina ja sitten välähti katsoa neidin suuntaan... sen keksintöä kaikki.

  ReplyDelete