Pages

Friday, August 21, 2009

Raitaa. / Striped.

Viimeinkin valmista raitasukkaa. Ostin Novitan Puroa heti, kun sitä ilmaantui kauppoihin. Lanka tuntuu pehmeältä, mutta osoittautui suureksi pettymykseksi. Neuloin kahdesta eri kerästä ja tässä on tulos:

Finally the striped socks. I bought Novita Puro rightaway when it came to stores. It feels soft but turned out a big disappointment. I used two different skeins and this is how they look like:Malli: perussukka, varpaista ylöspäin
Lanka: Novita Puro, kanervikko (801) ja revontulet (805)
Puikot: 3½ mm

Pattern: Basic toe ups
Yarn: Novita Puro, kanervikko (801) ja revontulet (805)

Needles: 3½ mm DPN


Sukat ovat kyllä oikeankokoiset ja istuvat hyvin jalkaan. Tuntuvat pehmeiltä ja lämmittäviltä, mutta eivät miellytä silmää. Kotisukiksi nämä kelpaavat hyvin, mutta ei enää Puroa, kiitos. Pahus vieköön, että yksi kerä on vielä avaamatta.

The socks are right size and fit well. They feel soft and warm but don't please me otherwise. Well, these can be just for homewear but no more Puro for me, thanks. Damn I've still got one new skein left.


Aloitin neulomaan näitä. Lankana pinkki Gjestal Knopp. Uusi malli ja uusi lanka, tykkään molemmista kovasti.

I started knitting these. With Gjestal Knopp in pink. New pattern and new yarn, I really like them both.

7 comments:

 1. Hassua miten maut voivat olla erilaisia, sillä minä taas ihastelin kovasti noiden sukkien värejä. Noista taisi tulla se lopullinen inspiraatio ostaa itsekin tuota puroa ja laittaa vaikkapa raitahuivi puikoille.

  ReplyDelete
 2. Minustakin nuo näyttävät kauniilta!

  ReplyDelete
 3. Samma här! Minäkin tykkään, vaikken punasävyisten värien ystävä olekaan. Jotenkin syksyiset. Niistä tulee reippaalle mielelle.

  ReplyDelete
 4. Minäkin ihastuin Puro-sukkiin. Olisivat varmasti täydelliset kotisukat syksyyn.

  ReplyDelete
 5. Tästä Purosta kuuluu kyllä tosi ristiriitaisia kommentteja: toiset tykkää kovasti ja toiset ei yhtään. Pakko varmaan jossain vaiheessa itse testata.

  Kauniit ja pehmoisen näköiset nämä sukat kyllä mun mielestä on:)

  ReplyDelete
 6. Voi kiitos kaikille ♥ Kivat nämä kyllä ovat jalassa ja olen värien ystävä, mutta en tiedä mikseivät nämä nyt miellytä. Tuota lilaa oli ainakin PALJON.

  ReplyDelete
 7. Toisaalta tuo Puro on jotenkin kauniin syksyinen, mutta toisaalta taas jotenkin levoton...en tiedä oikein mitä mieltä olisin. Sukat ovat kuitenkin nätit!

  ReplyDelete