Pages

Saturday, October 24, 2009

More stripes again.

Kiitos kaikille Linaa kommentoineille! Valitettavasti täytyy kyllä sanoa, että pipo on siltikin liian iso. Yritän pujotella reunaan jotain kuminauhaa tms. Vai joudunkohan siinä tapauksessa kulkemaan raita otsassa?

* *

Lisää sukkia. Ystävän tyttärelle.

More socks. For my friend's daughter.


Malli: Iida, perusraitasukka
Langat: Novita Nalle valkoinen (010), Gjestal Knopp pinkki (115) ja SandnesGarn Sisu vihreä (8514)
Puikot: 3 mm

Pattern: Iida, basic striped socks
Yarns: Novita Nalle white (010), Gjestal Knopp pink (115) and SandnesGarn Sisu green (8514)
Needles: 3 mm DPN


Ystäväni pyysi sukkia tyttärelleen. Väritoiveita en saanut, mutta uskoakseni nämä miellyttävät äidin silmää. Nalle, Knopp ja Sisu ovat niin samanpaksuisia lankoja, että sopivat hyvin yhteen. Knopp ei ole mikään sukkalanka, mutta noin vähäisenä kestää varmasti menossa mukana.

My friend asked me to knit socks for her daughter. I didn't get any wishes for colour but I think these will please her. Nalle, Knopp and Sisu are so similar that they fit well together. Knopp isn't a sock yarn but when used so little I think it goes on with the rest.

3 comments:

 1. Vinkkinä:
  Yksi ystäväni oli pienentänyt liian suurta pipoa yksinkertaisesti ompelemalla reunusta kasaan parista kohdasta. Ompelua ei päälle päin huomaa lainkaan ja pipo istuu hyvin päähän:)

  ReplyDelete
 2. täytyy varmaan itsekin alkaa kutomaan ystävien lapsille, kun niillä on nuita tyttöjä. pääsisi itsekin tekemään jotain vaaleanpunaisista langoista ;) kivoja pipo-ohjeita muuten, täytyy ottaa jotain kokeiluun!

  Laura

  ReplyDelete
 3. Kiitos helmisade, mutta musta tuntuu, että kuvio menee pilalle jos kavennan tuota yhtään.

  Laurahan voi neuloa ainakin Iisalle jotainvaaleanpunaista!

  ReplyDelete