Pages

Sunday, October 12, 2014

Little Lamb vol. 2

Viimein tuli se päivä, kun raaskin saksia tämän ihanan kankaan paloiksi. Kauan jemmassa ollut Metsolan Miina&Manu pääsi viimein vaatteiksi asti. Meillä on luettu ahkerasti noiden kahden kissan tarinoita jo esikoisen kanssa, mutta nyt keskimmäisellä on todellinen buumi menossa. Koko ajan pitäisi olla lukemassa "Niimaa ja Namua". Kun näytin hänelle tätä kangasta, voitte arvata mikä riemu meillä repesi.

Our two-year-old loves the MiinaManu books and was thrilled when I showed him this fabric. He kept giggling and giggling right beside me when I sewed him this shirt earlier this week. After that he has wanted to wearit every day and the hat, too.Pattern: Little Lamb raglan shirt, Ottobre 4/12
Fabric: Miina&Manu stretch terry from Metsola
Size: 104 cm
Others: green rib from Ainola

Pattern: instructions for drawing from mallikelpoinen
Fabric: Miina&Manu stretch terry from Metsola
Size: 51 cm (head)

Kaavat olivatkin jo valmiina viime kuun tunikan myötä. Tähänkin pidensin hieman helmaa, jotta paita varmasti mahtuisi pidempään. Poikakin on kovin pitkä ikäisekseen.


4 comments:

 1. Ihanat Miinat ja Manut! Minä muistan nuo kirjat (ja kasetit!) jo omasta lapsuudestani ja nyt omat lapset rakastavat Miinaa ja Manua.

  ReplyDelete
 2. Ihanat! Mullakin tätä pienet palat. Pitääpä äkkiä kaivella esille, etteivät kohta ole liian pieniä paloja, jaiks

  ReplyDelete
 3. Kiitoksia. Voin kertoa, että sekä paitaa että pipoa on käytetty PALJON.

  ReplyDelete
 4. Joo tuo kangas on aivan ihana! Mä meinasin joskus kirpparilta ostaa jonkun mekon tuosta kankaasta, kun oli niin ihana. Ja siis meillä oli silloin vasta 1 lapsi, poika. Enkä ollut edes raskaana. :D

  Järki voitti kuitenkin lopulta ja jätin mekon ostamatta. Toisaalta nyt jälkikäteen ajatellen ois ihan kiva jos oisin ostanut!

  ReplyDelete