Pages

Wednesday, February 04, 2009

Supervauvan polvisukat.

Lisää minikokoista. Ystävä saa todennäköisesti tyttären kesän alussa, joten neuloin jo hyvissä ajoin sukat. Jalkaterästä hieman pidemmät kuin ohjeessa, jotta ovat sitten syksyllä sopivat.Malli: Supervauvan polvisukat, uhoava gnu
Lanka: SandnesGarn Lanett, vaaleanpunertavan kirjava (4422)
Puikot: 2½ mm Addit

Ihana lanka, ehdottomista uusi suosikki. Bambupuikkojakaan ei malta laskea kädestä. Mun mielestä näistä tuli supersöpöt sekä värinsä että mallinsa puolesta. Voi miten voinkaan jo kuvitella pienet pulleat sukkien verhoamat pohkeet ja lumoavan vauvantuoksun!

Olen viettänyt viime päiviä tehokkaasti Ravelryssä. Ei taida loppuikä riittää kaikkien ihanuuksien toteuttamiseen. Onneksi uhmaikäinen vaatii tarmokkaasti oman aikansa. Yhtenä päivänä poika iski vyön alle kesken tahtojen taistelun ja totesi, että meille pitäisi ostaa uusi äiti.

Aloitin jo maailmassa olevalle pienelle pojalle villavaippapöksyjä. Vihreää oli sen verran sopivasti jäljellä, että siitä saa kivat raidat vyötärölle ja lahkeensuihin.


Kiitos pingotusvinkeistä!

4 comments:

 1. Pitää itsekin tehdä jollekin sopivalle uhrille vastaavat sukat. Sen verran hyviltä ne taas kerran näyttävät..
  Et kai sä koko yötä ole neulonut..? :D Neulomisvimma on kyllä aika *kamala* kun se iskee.. eikä siihen ole muuta lääkettä kuin neuloa.. :D

  ReplyDelete
 2. Ihanat ♥
  Mäkin haluan tehdä tuollaiset, kaveri saa alkukesästä pojan :)

  Ravelryssä saa kyllä aikaansa uppoamaan vaikka kuinka.. mullakin on suosikeissa ziljoona ihanaa juttua mitä haluan tehdä.. Millä ajalla ne kaikki, kysyn vaan.

  ReplyDelete
 3. Ihanat sukat! Kyllä nuo jalassa kelpaa vilautella vauvasääriä :)

  ReplyDelete
 4. Hypistelin muuten tota samaista Lanettia kun poikkesin Lankaideassa.. Oli tosi ihanan tuntuista, varmaan mahtavaa sekä työstää että päällä :)

  ReplyDelete