Pages

Sunday, November 25, 2012

6+1

A week ago we had a two day birthday party for our sons. I just love to bake.

Viikko sitten meillä juhlittiin ahkerasti kahden päivän ajan. Kuopus ei ensimmäisestä merkkipäivästään tajunnut vielä tuon taivaallista, mutta esikoinen halusi suklaisen Peter Pan -kakun. Päähahmo jäi tosin saamatta, mutta rosvojoukko kelpasi oikein hyvin.

 
Suklaapelti (tai millä nimellä kukakin tätä haluaa kutsua) sain kuorrutteen Pirkan suklaapalleropussista. Tahmeaa ja vaikea leikata, mutta ah niin hyvää!


Minä leivon paljon. Kerran tai kaksi viikossa leipää ja usein erilaisia suolaisia piirakoita (makeista puhumattakaan). Vieraiden tullessa niitä on aina pöydässä ja toki muulloinkin. Nytkin niitä meni kahdessa päivässä useampi. Taustalla myös Marianne-keksejä.


Rocky Roadia olen syönyt monissa pirskeissä, mutta vasta nyt kokeilin sitä itse. Suklaata, vaahtokarkkeja ja ranskalaisia pastilleja. Tehdään toistekin.Pöytäliinat ovat kirpparilöytöjä. Niitä on kaappi pullollaan ja odotan sitä vuotta, kun meillä ei enää ruoka lentele pitkin pöytää. Silloin liinoja viitsii käyttää arkenakin.

Hauskaa oli ja lapset saivat kivoja paketteja. Kiitos vierahille!

9 comments:

 1. Naminami, ihania suklaisia juttuja . Pitääkin kokeilla seuraavaksi noita ranskanpastilleja rocky roadiin. Siitä on tullut meidän vakiosynttäriherkku, kelpaa aikuisillekin.

  Niin, ja tietenkin onnea sankareille ! :)

  ReplyDelete
 2. Ja tuo litteä leivonnainen on tietenkin masaliisa !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Masaliisa :D Muistin kyllä sun nimityksen, kun tuota leivoin. En ole kenenkään aiemmin kuullut nimittävän sitä noin.

   Ranskalaiset pastillit Rocky Roadissa maistuivat hyvin, mutta m&m:t (pähkinättömät) olisivat olleet kauniimpia. En vaan millään löytänyt niitä juuri nyt kaupoista.

   Delete
 3. Ei se ole masaliisa, se on tuuloman torttu ;D
  Onnea synttärisankareille!

  ReplyDelete
 4. Ihanan näköistä, mekin tavataan tehdä noita Rocky Roadeja, mutta nyt jostain syystä olin ne aivan unohtanut, kiitos muistutuksesta ja lisävinkeistä niihin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näihinhän voisi laittaa vaikka mitä. Ainakin Marianne-rakeilla täytyy joskus kokeilla!

   Delete
 5. Voi mitä herkkuja! Rocky roadeja oon mäkin halunnut monasti kokeilla, mutta vielä ei olla ehditty. Mahtavat nuo kapteeni koukku koristeet kakun päällä :D Onnittelut sankareille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :)

   Olen jo miettinyt millaista RR:a teen tammikuussa, kun meillä juhlitaan seuraavia synttäreitä.

   Delete