Pages

Saturday, January 26, 2013

Easy bread

Jos blogipastaa tehdään avokadoista, blogimatto on mustavalkoinen ja blogipipossa on piparireunus, niin tämä kaiketi on blogileipää?

I baked a bread that has become quite famous in Finnish blogs lately.


Vaivaamaton ja vaivaton leipä, suoraan Kädenvääntöä-blogista. Kiitokset myös Annelle herkullisesta kuvasta Facebookissa, minunkin piti heti uteliaana kokeilla. Sen verran poikkesin reseptistä, että laitoin 6 dl (pussin loput) grahamjauhoja ja loput vehnää.Rehellisyyden nimissä paljastettakoon, että vaivasin taikinaa myös ihan hitusen - vain sen verran, että sain kaikki jauhot mukaan, sillä puukauhalla se ei onnistunut. Leipä kohosi kellon ympäri muovikulhossa, tuorekelmun alla, (kylmän) takan päällä.

Entäs ne kommentit sitten?
Kuusivuotias: Äiti onko tää sun tekemää? Tää on tosi hyvää.
Yksivuotias: Namnamnam!
Mies: Ihan ok, vähän purtavaa.
Rouva itse: Grahamjauhoja olisi pitänyt laittaa vähemmän, tuli vähän raskaanoloista leipää. Teen kyllä toistekin, ensi kerralla yrttien tai siementen kera sekä erilaisilla jauhoilla.

Helppoa tämä ainakin oli, tuskin löytyy vaivattomampaa leipäreseptiä. Ei tämä silti voittanut lempparisämpylöitämme, joita on nytkin pari peltiä kohoamassa iltapuurojen seuraksi. Täytyykin muistaa tarinoida niistä toisella kertaa.

2 comments:

  1. Blogimatto löytyy ja pastat avocadosta on tehty eli täytynee seuraavaksi kokeilla tätä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kokeile ihmeessä! Minäkin ajattelin testata tätä uudestaan viimeistään viikonloppuna.

      Delete