Pages

Saturday, July 20, 2013

DIY Kukka-amppeli

Jollain kevättalven vaunulenkillä tarvoin upottavassa hangessa lähimetsikköömme ja kävin katkomassa muutaman pajunverson. Strömsön amppeli tosin oli tehty pihlajasta, mutta hyvä tuli pajuistakin ja muutamasta ohuesta rautalangasta. Minä tosin näin tässä jo sieluni silmillä roikkuvan jonkun upean vaaleanpunaisen köynnöskasvin saviruukussaan, mutta kelpaa siihen vähän pienempikin kukkanen. Tukeva on, ja paljon kauniimpi kuin muoviset purkit!

4 comments:

 1. Kiitos tästä vinkistä, tätä tekisi mieli kyllä testata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä ainakin aion ensi vuonna laittaa pelargoniat ja riippumansikat tällaisiin :)

   Delete
 2. Piti jo aikaisemmin kommentoida, mutta lueskelin kännykän kautta enkä siinä jaksa kirjautua palveluun (laiska). Aivan huikean hieno amppeli. Olen juuri amppelia suunnitellut olohuoneeseen, mutta en tiedä olisiko minusta tuollaisen tekoon. Ihailen sinun kädentaitoja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Suosittelen kokeilemaan, ei tuossa mitään vaikeaa ole. Samanpituisia oksia vain 3 kpl ja päät yhteen. Alareunaan vielä vähän ohuempi oksa tukemaan ruukkua paremmin. Rautalangan sijaan kelpaisi varmasti joku juuttinarukin hyvin.

   Tätä kyllä kelpaa ihastella. Minun silmääni häiritsevät nyt kovasti valkoiset muoviset amppeliruukut tuon paljon luonnollisemman vieressä.

   Delete